fredag 8 april 2011

Kyckling à la torsdag

  •  900 g kycklingfilé
  •  2 pkt bacon
  •  1 gul lök
  •  3 vitlöksklyftor
  •  Curry
  •  Tandorikrydda
  •  Salt och peppar
  •  3 dl grädde
  •  smör och olivolja att steka i
  •  ugnen på 175*

Bryn kycklingfiléerna i smör och olja. Krydda ordentligt.
Lägg filéerna i en ungsfast form.
Bryn bacon och lök.
Strö över filéerna.
Häll över grädden och in u ugnen till kycklingfiléerna är genomstekta.
Serveras men ris eller Tomtans röriga röra.
Smaklig måltid!

3 kommentarer:

Yvonne :-) sa...

Morn! Hi hi ja inte är man till sin fördel på morgonen precis.Vad år Tomtans röra??Jag snor receptet.Ha en bra fredag! Morgonkram!

Stattinskan sa...

Mums filibabba ;-)

Kerstin sa...

Låter jättegott och tämligen enkelt. Hur gick det med kotletterna i den nya grytan? Trevlig helg.