- 900 g kycklingfilé
- 2 pkt bacon
- 1 gul lök
- 3 vitlöksklyftor
- Curry
- Tandorikrydda
- Salt och peppar
- 3 dl grädde
- smör och olivolja att steka i
- ugnen på 175*
Bryn kycklingfiléerna i smör och olja. Krydda ordentligt.
Lägg filéerna i en ungsfast form.
Bryn bacon och lök.
Strö över filéerna.
Häll över grädden och in u ugnen till kycklingfiléerna är genomstekta.
Serveras men ris eller Tomtans röriga röra.
Smaklig måltid!
3 kommentarer:
Morn! Hi hi ja inte är man till sin fördel på morgonen precis.Vad år Tomtans röra??Jag snor receptet.Ha en bra fredag! Morgonkram!
Mums filibabba ;-)
Låter jättegott och tämligen enkelt. Hur gick det med kotletterna i den nya grytan? Trevlig helg.
Skicka en kommentar