4 port.
ca 30min
4 st fläskkotletter, (med ben) |
1 msk smör |
salt och peppar |
2,5 dl vitt vin |
2,5 msk osötad senap, (grovkornig) |
1 msk köttfond |
3 dl vispgrädde |
persilja |
gräslök |
Tillagning
1. Banka ut kotletterna lite. Stek i smöret, ca 3 minuter per sida. Salta och peppra.
2. Häll vinet i pannan och koka några minuter.
3. Tillsätt senap, fond och grädde och koka några minuter till. Strö över hackad persilja och gräslök.
Servera med kokt brysselkål om du vill ha en måltid med lågt kolhydratinnehåll. Annars med potatis eller pasta.
Recept: Tasteline
Foto: Emma Mattsson
2. Häll vinet i pannan och koka några minuter.
3. Tillsätt senap, fond och grädde och koka några minuter till. Strö över hackad persilja och gräslök.
Servera med kokt brysselkål om du vill ha en måltid med lågt kolhydratinnehåll. Annars med potatis eller pasta.
Recept: Tasteline
Foto: Emma Mattsson
Receptet är skapat av: Tasteline - hälsa
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar