lördag 14 maj 2011

Gräddiga senapskotletter med gräslök


4 port.
ca 30min

4 st fläskkotletter, (med ben)
1 msk smör
salt och peppar
2,5 dl vitt vin
2,5 msk osötad senap, (grovkornig)
1 msk köttfond
3 dl vispgrädde
persilja
gräslök
Tillagning
1. Banka ut kotletterna lite. Stek i smöret, ca 3 minuter per sida. Salta och peppra.

2. Häll vinet i pannan och koka några minuter.

3. Tillsätt senap, fond och grädde och koka några minuter till. Strö över hackad persilja och gräslök.

Servera med kokt brysselkål om du vill ha en måltid med lågt kolhydratinnehåll. Annars med potatis eller pasta.

Recept: Tasteline
Foto: Emma Mattsson

Receptet är skapat av: Tasteline - hälsa



Inga kommentarer: