fredag 8 juli 2011

Spelaren

Baksidestext;
När den unga Kathy Culver spårlöst försvinner från universitetsområdet står alla handfallna. Det enda spår som finns efter henne är ett par trosor slängda i en soptunna och polisen lägger till slut ned utredningen i brist på bevis. Ett år senare är Kathys pojkvän, quaterbacken Christian Steel, i starten av en lysande fotbollskarriär när han plötsligt får ett samtal ifrån någon som utger sig för att vara den förvunna Kathy. Är hon trots allt i livet?

Sportagenten Myron Bolitar gör allt för att hjälpa sin skyddsling och när Kathys far sedan bli mördad inser han att det är något som inte står rätt till. Tillsammans med sin kompanjon, den egocentriske kampsportsfanatikern Win, dras han in i en härva av orent spel och snabba kast. Vad har egentligen hänt Kathy och går det att hitta hennes fars mördare? Till slut tvingas Myron spela ett mycket högt spel i jakten på sanningen.



Spelaren är fösta boken i Harlan Cobens serie om Myron Bolitar. Och jag längtar redan tills de översatt nästa!!! Harlan Coben har aldrig skrivit en dålig bok! Iaf har inte jag stött på den!!!! Spelaren var inget undantag!!! Den är spännande och replikerna är kvicka, ett gott skratt mitt i all spänning är aldrig fel!

Eftersom vi har läst denna excellenta bok så är det detta som gäller;
  • lämna en kommentar
  • skicka ett mail
  • och en utmärkt, läst, pocketbock blir din!
Först till kvarn gäller! Jag finns i krokarna iaf till imåra kväll.
tomta87@live.se

1 kommentar:

Yvonne :-) sa...

Det är rofyllt att sitta och lyssna på! Kram!