söndag 12 februari 2012

För evigt dömd

Baksidestext;
Sjuttonåriga Haley McWaid är en välartad och ambitiös flicka från en ordentlig familj. En morgon är sängen hemma i flickrummet orörd och tre månader senare är hon fortfarande spårlöst försvunnen.

Tevereportern Wendy Tynes har specialiserat sig på att avslöja pedofiler genom att på nätet utge sig för att vara minderårig. Dan Mercer, som arbetar med vinddrivna ungdomar, är hennes senaste scoop. Han luras att bege sig till ett övergivet hus mitt i natten, där hon väntar med ett kamerateam. Dan frikänns visserligen i brist på bevis och med hjälp av en skicklig advokat, men han kan inte stanna i den lilla orten, en förstad till New Jersey. Han är för evigt dömd i allmänhetens ögon och tvingas att ständigt flytta runt. 

Wendy får sparken från sitt jobb efter rättegången, och arbetskamrater och chefer undviker henne. Har hon gjort ett förfärligt misstag? Är Dan Mercer offer för olyckliga omständigheter? Hon börjar tvivla på att Dan Mercer verkligen är skyldig trots de bevis hon har kommit över. 
Wendy kan inte släppa fallet och när hon börjar lägga pusslet börjar det sakta gå upp för henne att allting började en natt för länge, länge sedan. 

Harlan Coben har gjort det igen! Skrivit en bok som är omöjlig att släppa, en bok som kryper in under skinnet på dej och du vet inte vad du ska tro.... Vad du ska våga tro...  Vilka är männen som bodde tillsammans på college och vad var det egentligen som hände då? Kan en händelse för 20 år sedan leda till de forna kamraternas fall? Läs så får du se.... Och ingen är klart förrän sista sidan är läst!!!
Jag fullkomligt älskar Harlan Coben!!!!

6 kommentarer:

syren sa...

Det ser ut att vara en intressant bok!kram

Aurora sa...

det låter som en bok för mig. Kram

Yvonne ♥ sa...

Låter som en spännande bok ..Jag har inte fått något för hemsidan .Så nu får de sköta sidan själva. Kram!

ansepanse sa...

då måste jag läsa den också :)
kramar

Otaliga projekt sa...

Tack för tipset! Härliga bilder du visar!

Otaliga projekt sa...

Det var den första boken av HC som jag lyssnade på. Tack vare tips från dig om författaren.