torsdag 29 april 2010

nollkoll;-)

Det är länge sedan jag tog er med runt i op.se och ltz.se värld! Men bättre sent än aldrig! Här kommer en helt ny, fräch NOLLKOLL;-)!!

Håller tummarna för fint väder och mycket folk!!!!!

Det är nämnligen dags för världens största slamoltävling!!!!!! Och jag nämner inte ordet Åre överhuvudtaget!!!!! Nä! När det händer nått så händer det i Härjedalen!!!!!

Jag pratar naturligtvis om 1:a Maj trofén! För 43:dje året i rad! Har aldrig varit inställt, de senast 20 åren har det varit i HAmra. 900-1000 startande!!!!!

SAmtidigt är det After Ski 1000 i Ramundberget!!!!! Namnet kommer sig från att det hela händer på 1000 möh!

Läs mer här!!!!!

Ibland blir det brottom!!!!! Alla ni kvinnor där ute som fött barn vet att ibland är det ännu mera brottom!!!!! Själv hade jag bara 15 mil till BB och med hjälp av tre uppstoppande sprutor så föddes ÄS på BB i Östersund.... Men vi vet att det är långt och det gäller bara att gilla läget! Men hur många av er har åkt skoter till taxin till BB????

TEATER BARDA kanske får mer pengar!!!!! De kanske kan fortätta efter 1 jan 2011!!!!! YIPPI!!!!! Deras föreställning Megafon är något alla borde få se, de har själva skrivit den om sina förståndshandikapp om att vara förståndshangikappad, om att vara och vilja precis det som vi andra vill.....

På jensyn!!!!

Inga kommentarer: