söndag 19 juli 2009

Gjorde ett nytt försök!!!!

Och det är jag ytterst tacksam för!!!! Vad pratar jag om?

Jo "Under skabagggen bo" av; Mary Willis Walker.

När jag lånade den på biblioteket förra gången saknades en cd och jag gav upp i vredesmod, men den här gången var den intakt....

Och det var en fruktansvärd bok, den höll en på sträckbänken från cd2 till slutet. En religiös fanatiker/sektledare Samuel Mordokai kidnappar 11 barn och deras skolbosschafför och förvarar dem i en nergräv skolbuss under jorden på sektens ranch i Texas. Första dagen klistrar han 50 plåster åp insidan av förarrutan och för var dag som går skrapar han bort ett.... Busschaffören som lovat att aldrig mera vara i händelsernas centrum tvingas trösta 11 skolbarn och försöka få till en så dräglig tillvaro som möjligt för dem alla, samtidigt som han arbetar på en plan för att skydda barnen den 50;onde dagen. Krimminalreportern Molly Cates letar efter ledtrådar för att hjälpa FBI och polisen i sitt outtröttliga medlingförsök, men allt verkar förgäves. Men så får Molly redapå att Samuel är adopterad och jakten på den mamma som lämnade honom flytande i älven i en kylväska inlindad i en kimono tar sin fart.

VAd händer bakom staketet hos sekten, hur går det för barnen, lever de än, hur når man fram till en fanatiker som tror att Armageddon ska ske om 50 dagar???? Frågorna är många och boken är fruktansvärt bra!!!!!!!

Inga kommentarer: