tisdag 23 mars 2010

Förlåt min vrede

   AV;Dan Buthler & Dag Öhrlund

Baksidestext;

En knarklangare i Stockholm blir skjuten. Och han är bara den första av flera. Det enda som länkar offren till varandra är att de langar knark, men de har inte känt varandra eller tillhört samma grupperingar. Det är också ont om bevis från brottsplatserna. Endast kulor och hylsor som tyder på att gärningsmannen är densamma.
Kommissarie Jacob Colt och hans kollegor sitter fast i utredningen. Är det en uppgörelse i den undre världen? En ensam galning? Eller en aktionsgrupp mot narkotika som någon kallad Städaren påstått till kvällstidningarna?
Samtidigt fortsätter mördaren att bringa sin egen rättvisa. När man inte kan få rättvisa genom lagen får man gå utanför den. Eller?

Håller Colt på att bli tokig??? Är det bara han som ser att detta inte är en uppgörelse utan en ensam galning??? Åklagaren är definitivt emot och hon har alla kollegorna på sin sida.... Även Martin, Colt närmaste man och bäste kompis.... Men Colt kan inte ge sig, han kan inte släppa tankarna som mal och mal.

JAg gillar Buthler/Örhlund och deras kommisarie Colt. Böckerna är välskrivna och trovärdiga, "Förlåt min vrede" är inget undantag! LÄS DEN!

Inga kommentarer: