onsdag 17 februari 2010

Postcard killers

Baksidestext;

Medierna kallar dem The Postcard Killers. De är unga, vackra och välutbildade ­och de skär halsen av unga människor över hela Europa. Eftersom de postar vykort till en journalist i varje stad där de dödat är rubriken given: The Postcard Killers har mördat igen.

Nu har de kommit till Stockholm. Det inser Dessie Larsson, journalist på tidningen Aftonposten, för hon har precis hittat deras kort i sitt postfack. Tillsammans med Jacob Kanon, mordutredare från New York, dras hon motvilligt in i våldsverkarnas vanvettiga värld. Jacob Kanon har varit mördarna hack i häl i ett halvår, och hans skäl är djupt personligt. Hans dotter Kimmy är ett av deras offer. Han har bara ett mål i livet: de ska jagas tills helvetet fryser.

Jag har mer eller mindre gett upp Liza Marklund, tycker att hennes böcker började bli "massproduktion", alldeles förutsägbara. Men jag var ju ändå tvungen att ge "Postcard killers" en chans. Man vet ju aldrig vad James Patterson ger till historien. OCH jag blev inte besviken. "Postcard killers" är en riktigt bra bok! Att det sedan är Reine Brynolfsson som läser gör ju inte boken sämmre!!!!!

LYSSNA!!!!

Inga kommentarer: