onsdag 2 november 2011

Grå vardag!

Började dagen med ett styrketräningspass, första sen i augusti..... Kommer att ångra mig imåra, var så säker! Sen började jag jobba en sådär 45 min förtidigt för att uppgradera musikvanten. Sen var det alldeles vanlig dag på jobbet och att man varit ledig känns som flera veckor bort redan....
Väl hemma slog jag min ner i soffan med gitarren för att leta fram ännu mera nya sånger till vanten och hittade ett helt gäng!!!! De var så roligt att sitta och spela i lugn och ro så jag kunde ha blivit sittande där till jag blev
"farfar, sen blev jag morfar, sen blev jag farfarfarfarfars far"
Men det är ju onsdag och Viktutmaning..... Efter en helg i Kungliga huvudstaden med vin och go mat och.... Men se de gick riktigt bra!!!!! 99,9 kg stannade vågen på!!!! Så jag slapp böta och fick en lott och en lott för att jag är så bra på teorin (jag skryter inte, jag är bäst). Men ingen vinst denna vecka..... Fast jag väger ett 2siffrigt tal!!!!!

6 kommentarer:

Brunakullan sa...

Stort GRATTIS till viktminskningen! Ibland behöver kroppen en riktig "slarvhelg" för att få fart på ämnesomsättningen.

Roligt att du hittade nya låtar till musikvanten.

Anonym sa...

Duktigt jobbat! Med festligheter och allt så klarade du dig galant!
:-)

Yvonne :-) sa...

Ser att du har varit och hälsat på kungen..Vad för musik har du i vanten??Kan lova att jag hade hjärat uppe i halsen innan jag hittade plånboken.Natti!

Ellis sa...

Jag har äntligen lov idag, skönt att var ledig resten av veckan! =)
Roligt att det gick bra med viktutmaningen och att du hittade bra sånger!
Kram Elenor

Mamma10 sa...

Grattis till ditt tvåsiffriga tal.....=) Jag skrev ju det förut....du kommer att fixa din viktutmaning =) Ha en bra dager =)

Skruttmärtha sa...

Grattis!
Kul att du gått ner. Klart du ska skryta med att du är bäst.
Det är ju en vinst att du tappar bort din vikt. ;)
Ta det när du har ork och tid med en liten förklaring.
Jag ska försöka läsa igenom en beskrivning som ser lätt ut och se om jag kan klura ut hur man gör. Fast först måste jag sticka raggsockor som jag har på beställning.
Ha en bra dag.
Kram från Gun-Britt