måndag 28 februari 2011

Baksidestext;
Roger Brown är om han får säga det själv Norges bästa och mest underbetalda headhunter, han har en alldeles för vacker hustru, en alldeles för dyr villa och måste därför stjäla alldeles för mycket konst för att kunna upprätthålla sin livsstil.
Clas Greve är den perfekta kandidaten till alla slags toppjobb, en man med både kvinnotycke och en Rubensmålning i hundramiljonersklassen. Om Roger Brown får tag på den målningen är hans ekonomiska problem lösta och hans hustru Diana kommer vara honom evigt trogen.
Diana vill ha sitt konstgalleri. Och ett barn.
Alla vill ha något. Ingen får det gratis. Inte utan att gå över lik. Någons huvud kommer rulla i den jakt som börjar.


Har alltid ällskat Jo Nesbø, som är en av Nordens mest framgångsrika författare. Kriminalromanerna om Harry Hole finns idag utgivna i över 40 länder. Bara i Sverige har Harry Hole-serien sålt i över 850 000 exemplar under de senaste tre åren. Huvudjägarna är inget undantag!!! En riktigt bra bok som blir film i augusti 2011 (Headhunter). LÄS DEN! Eller gör som jag LYSSNA!!!! Ni kommer inte att ångra er!!!

3 kommentarer:

Ellis sa...

Jag gillar också hans böcker men har inte läst denna! =)
Hoppas du får en fin kväll, vi ska ha bokklubbsmöte här hos mig ikväll!
Kram Elenor

Anonym sa...

Jag har också alltid gillat Jo Nesbøs böcker! Har läst alla, men inte den här - den fanns inte i pocket när jag var i Sverige senaste gången. Då har man ju nåt att se fram emot :-)

Yvonne :-) sa...

Ska höra om bibblan har den på tal..tack för att du lider med mej!
Kram!