torsdag 24 februari 2011

Trodde verkligen det var mig det var fel på.....

Har försökt att göra inlägg på Blogspot mest hela dan..... Men ikkesanikke!!!! Så fort jag lagt in en bild så har sidan startats om och allt försvunnit...... Metro kronglade som satan i gatan och nu blogspot! Är det mig det är fel på???? JAg har varit på flera olika datorer så det är inte mitt skrot som kronglar..... Men jag får väl stå mitt kast och hålla på flytten!
Nu ska jag sluta och klaga och försöka uppdatera kontaktlistan (vilket åxå har kronglat). Det har varit torsdag mest hela dagen. Sovmorgon till 0900 och sedan stängning. Tillbringade sista timmen med en elev i bollbadet, kastandes för glatta livet.... Men så plötsligt viftar hon med lillfingret och då ska det sjungas;
1 2 å 3 4 5
En gång tog jag en fisk med hem
6 7 å 8 9 10
Sedan släppte jag den fri!
Varför fick fisken gå?
Jo för den bet mitt finger så!
I vilket satte han sin tand?
Jo detta lilla finger på höger hand!
Fast raden; Jo för den bet mitt finger så, ska gråtas samtidigt som man skakar händerna allt man kan =)
Sen är det bollkastning igen!!!!

Nu ska jag dricka lite kaffe och slå mig ner med "Relationspedagogik" och se om jag kan komma lite närmare målet (bokens slut).
Imåra fredag är jag kompledig, ska bara hämta och köra upp 100 kanelbullar till Körfältloppet, men annars så är jag ledig till förmå för pluggandet!


5 kommentarer:

Mamma10 sa...

Åh va härligt att vara ledig imorrn !!! NJUT =)

Brunakullan sa...

Lycka till med pluggandet. Du kommer att fixa det galant. Du ska se att diciplinen kommer tillbaka nu när du bara behöver koncentrera dig på läsandet i morgon.
Dom ringde från jobbet och gråagde om jag kunde ut extra i morgon. Men tro det eller ej - Jag sa faktiskt NEJ! Ha en bra dag i morgon. Kram

Stattinskan sa...

Man har inte kunnat gå in på Metro med Explorer idag, vi är flera som blivit utkastade och det har stått att sidan inte finns. Med Opera gick det att komma in.
Vill du kopiera dina inlägg i Metro till Blogger ska du använda dig av den här sidan.
Lycka till
http://www.flyttametroblogg.se/

Roffe sa...

Godmorgon.Vaknade inatt av magknip,jag åt inget märkvärdigt igår.Hälsa på mina vänner först,sen idag får man ligga och vila..ha en bra dag.kram

Skruttmärtha sa...

Om jag byter blogg så tar inte jag med nått från det jag har nu. Min Myshörna och Skruttmärtha är det enda.
Tycker inte om när det är strul.
Lycka till med pluggandet.
Kram