tisdag 14 juni 2011

Stråk av rött

BAKSIDESTEXT;
Kommissarie Thomas Lynley har i sorgen efter sin mördade hustru gett sig av på vandring längs Cornwalls klippiga kust. Han har givit sig iväg utan identitetshandlingar och sin polisbricka har han lagt åt sidan. På sin väg uppför de slippriga stigarna råkar han på en kropp som ser ut att ha fallit från en hög klippa ovanför. Detta får Lynleys polisinstinkter att väckas till liv och han tar sig så småningom till en ensligt belägen stuga där han slår larm. För det är ett mord, det ser ut att vara ett simpelt sådant, men som i de riktigt bra och sinnrika mordhistorierna är det inte så enkelt som det vid första anblicken synes vara. 


Gillar Elisabeth George, gillar Lynley och Havers när de går på TV... 22 cd-skivor är lite väl mycket för att komma fram till de de kom fram till.... Typ ingenting.... De är klart att de är intressanta personbeskrivelser och intressanta sidoberättelser..... Men!!! 22 cd-skivor för att få reda på att Lynley kommer att fortsätta sin vandring! Iaf ska jag inte klaga.... Att somna med MP3n i öronen gör inte lika ont som att få en diger bok i huvudet! Nä... Den här var för seg för mig!!!

1 kommentar:

Otaliga projekt sa...

Det kan jag mycket väl förstå. Just nu lyssnar jag på en för mig ny författare, Veronica von Schenk, tror jag? Verkar ok so far.
Jag lyssnar nästan bara på deckare och väljer ofta efter vem som läser. Thorsten Wahlund och Katarina Everlöf är två av favoriterna.