onsdag 9 mars 2011

Jamen..... Va har ja gjort dag då?????


Ja... egentligen är de ju inte mycket..... Sov inte speciellt bra, utan försökte mig på att vrida mig ett halvt varv i mitt eget skinn. Gick inge bra! Men efter att ha varit upp i fyrasnåret och skrivit ett intlägg på FB somnade jag..... 0530 ringde klockan! VARFÖRDÅ? Jag ställde genast om den.... Ja på vad vet vem...... Vaknade 0640 med andan i halsen.... 0710 går bussen!!!! Tur att man jobbar på Fritis så man kan snika till sig en frukost där (för här hanns det inte med)... De är nämnligen såhär: En fruskostlös Tomta är inte en person som ni vill att er värsta fiende ska utsättas för!!!
Efter kaffe och fil och mera kaffe gick jag upp till taxi (skolsjkutsen) och sen så var det full fart! Promenad = fick vända för att uppsöka "lilla huset på prärien".  Lunch. En timmas vila, (ja vissa sov, andra blödde näsblod), träning att sitta still och ta sig för nånting.... Fika (de var nån som fyllde år, ni som läst föregående inslag vet att Tomtan deltog under protest). "Utskickad" på andra uppdrag, dvs dra ut vårbilder till "känseltavlorna" vi har i "Upplevelsekorridoren" (vintern är snart slut enligt fröken). Hämtning av högljutt inteslag och promenad i "denintelängraexisterandeupplevesekorridoren". Toabesök men gasmask.... Hemgång = hämta beställda uppsatser på universitetsbiblioteket) och vidare ner på Domus för mjölk (akuthandling) och vidare till EJs Hälsokost för att inhandla Östersunds sista påse Bipollen.... Sen blev det 4:an hem och mat..... und so weiter............ (Älskar gooles översättning.... Man verkar så kunnig.... Och så kan man få höra hur det ska låta åxå...... Och huxflux tror ni att jag kan tyska.....ÅXÅ....)
  

2 kommentarer:

Anonym sa...

HaHaHaHaHa Fniss Fniss Fniss!
Har just använt mig av Google Translater,
för att översätta vissa ord till Engelska.
Kopierade där efter den Engelska texten
och översatte till Svenska.
HaHaHaHaHa Fniss Fniss Fniss!
Tror till och med en nyss anländ flykting från Piteå hade pratat bättre Svenska än den där översättningen jag fick på Google Translater.

Bara Jag sa...

Vilken händelserik dag - och vilket språkgeni du är!!