torsdag 17 mars 2011

Vit sorg =(

Baksidestext;
Det är höst. Nynazister demonstrerar på Gustav Adolfs torg i Göteborg. Ett rått mord leder Kent Mortland och dottern in i jakten på en lönnmördare som inte skyr några medel för att nå sitt mål. Samtidigt tycker sig kriminalinspektör Elof Jönsson finna ett samband mellan en serie självmord.

Nu är frågan..... Ska jag skriva om boken eller ska jag berätta om min frukost eller vädret? Det är nämnligen så att 2 hårdbrömackor och -8 är mycket intressantare än Vit sorg!!! Jamen börja med en Nassedemonstration där Paula blir ivägen för en flygande ölburk och måste sys på Salgrenska, där träffar hon en tysk flicka som åxå blivit ivägen. Så dör Kents svärmor i gamla DDR och då kan ju Ursula, den tyska flickan få åka hem med dem (märker ni hur jag står och hoppas och klappar händer av spänning?). Ursula vill inte hem, hemma är hellhole, begravning, kidnappning, polisen vet allt men kan inte ingripa för de vill så gärna spränga en terroristcell (var det inte Nassar?). Vem är en av terroristerna???? Jo men lilla Ursula 14 år!!!! En jättetsor psykopat tar kents bil i tyskland och åker till Götet där han travar in i poloshuset där de förhör en tysk nasse som skjutit en annan nasse och dödar en massa poliser och tysken und so weiter. Men Kent lever och Paula blir inte våldtagen...
Nä jag orkar inte raliera längre.... Vit sorg är en (uräkta utrycket) SKITDÅLIG bok! Läs den inte! Och påminn mig om att aldrig titta åt en Peter Gissybok!

7 kommentarer:

Stattinskan sa...

Haha - du är rolig du ... Så du menar att två knäckemackor är mer upphetsande ;-D
Hahaha ...
Kram och gomorron :-)

ansepanse sa...

då ska jag INTE läsa den då
Sv: jo, det är bra att veta i förväg
kram

Iris Erlingsdottir sa...

Haha det är ju nästan så att man vill läsa denna bok bara för att få uppleva hur "skitdålig" den är :) men nä....ska nog låta bli ;)

Anonym sa...

Då ska jag INTE läsa den. Tack för tipset!
Ha det så kul med Euskefeurat, en av min svägerskas favoriter. Hon är från Piteå! KRam

Kristina sa...

Kul med en negativ recention faktiskt!Men med en del böcker är det så....BLÄÄÄ!

Roffe sa...

Idag solat hela dagen sol från klar blå himmel i hjo. Ha en fin kväll.kram

Rhea sa...

Inte kul med böcker man inte gillar! Jag brukar kämpa på rätt länge, men till slut tar det bara stopp.
Ha en trevlig kväll! Kram