fredag 4 mars 2011

För 22 år sedan

När storbror föddes var det bråttom så då tyckte barnmorskan i Hede att när lillebror skulle födas så skulle vi vara på plats i Östersund! Så 3 dagar före utsatt datum (och en undersökning som visade att det var dags när som hellst) åkte jag och älsklingen in till saten och flyttade in på Hotell Winn. Storbror flyttatde till farmor och farfar i Långå.... Det måste ha varit den 15 februari..... Den 3 mars, en fredag, var v på utrtaljudundersökning för att kolla hur den mådde. Läkaren som skulle närvara om de var tvungen att sätta igång mig, hade haft ett par rätt jobbiga dygn och fnittrade som en tonårstjej  och ville verkligen inte ha en förlossning till på sitt pass. Nädå den mådde bra och vi fick knalla hem till hotellrummet. På natten 17 dygn senare och x antal gånger som jag vägrat vara kvar och vänta på en ungen som inte ville födas, kom värkarna... Och jag lovar att de fåtal hundra metrarna som vi skulle ta oss mellan hotellet och förlossningen var längre än taxiresan från Hede dryga året tidigare....  Men sen kom han, mörkhårig och med långa ögonfransar, och vi var glada att vi inte väntat i Hede tills det satte igång för då hade det blivit bäbis på Turistinformationen i Vemdalen!!!!
GRATTIS VÄNNEN!!!

9 kommentarer:

Stattinskan sa...

Haha - är han lika thurig och envis fortfarande? Min dotters förlossning tog tre dygn ... och jag brukar skoja med henne och säga att hon är lika envis än idag ;-D

ansepanse sa...

vilken berättelse :)
GRATTIS
kramar

Anonym sa...

Stort GRATTIS till babysen!

Kram
Stevie

Eva S sa...

Hur längesedan är det som jag hälsade på dig bloggledes? ny blogg och en massa att kolla in. Grattis till sonen. En fin helg önskar jag dig också.

Anonym sa...

Räknar med att Du är ca 37 år max om babysen är 22, och Du har fått honom i tidig ålder. :)

Yvonne :-) sa...

Grattis till en bra berättelse......Kram!

Yvonne :-) sa...

Oj då! Tur att de fick kläderna av dej.Kram!

Brunakullan sa...

Dessa bäbisar...dom bestämmer själva när dom vill komma...=) Grattis sonen.

Mamma10 sa...

Härlig historia !!! Grattis till sonen !!!!!