tisdag 8 mars 2011

Typ tisdag.....Jodå..... Det blev en liten stund i Vita rummet idag med :-DSen bled det en promenad över isen in till stan...

Inte lika mycket folk i Vinterstaden idag som igår.... Kan det bero på soleländet...

Medvinden är rätt häftig, de måste ni hålla med om. Bred som en landsväg och låååång (hur lång den är i år vet jag inte riktigt).


Nu börjar jag närma mig staden och det känns i benen. Isen var mycket gropig och det var så snömörkt att man inte såg hur det såg ut.... Men men det är bara att piinna på för målet för dagens promenad är:

Gold's Gym på Fyrvalla och ett cirkelpass... Benen hann inte riktigt fram itid så jag fick åka buss från centrum ochh upp för att hinna itid....
Nu sitter jag här nytränad och nyäten med en kopp te och lite stickning och är så nöjd med mig själv!
10 kommentarer:

Yvonne:-) sa...

Så mycket snö du har kvar..Fönsterputsning är inget kul jobb.Men när det är gjort så blir det så fint.Dom gjorde ett bra jobb.Kram!

Ellis sa...

Vilken härlig dag, här har det blåst och solen försvann på eftermiddagen. Jag har promenerat runt i stan och ätit lunch hos en kompis, sedan promenad till middag på café med en annan kompis och sedan promenad med semla som avslutning med mamma! =)
Kram Elenor

Bara Jag sa...

Rackarn vad mycket motion du fick!

Diana sa...

Härliga bilder! Men är det inte läskigt att gå sådär på isen? Jag hade varit nojjig att den skulle gå itu... Men så är jag skåning, haha! :)

Yvonne :-) sa...

Morn! Idag blir det bara tandläkaren.Kram!

Skruttmärtha sa...

Fina foton.
Vilken härlig promenad att få gå på isen.
Trodde inte jag skulle få någon semla igår. Men grannen som jobbar extra på ett hembageri kom upp med fyra stycken. Så jag mumsar semla till kvällskaffet ikväll oxå.
Kram och ha en fin dag.
Pssssst fin vanten blir

Stattinskan sa...

Ja, det är häftgt det där med isvintervägar, men jag var alltid jätterädd när farsgubben tog oss i bilen och körde över ...

Mamma10 sa...

Vilka härliga bilder......

ansepanse sa...

där fick du i vilket fall ordentligt med motion
kramar

Eva sa...

vackra bilder från vinterstaden,du skulle ha åkt
långrör över:)
en Stenmarkare på G oxå !