fredag 29 april 2011

Fredag


Dags att borsta bissarna och krypar ner i sängen.... Idag var jag faktiskt iväg med cykeln. Har en cykelverkstad/affär alldeles nära.....
"Har du beställt tid?"
"Va? Måste man det?"
"Ja de är klart man måste!!!! (Fnys över idiottant) Den 26 maj kan vi ta emot din cykel!"
Ja va gör man jag tar den tiden. Sur knallar jag ut och ska ringa älsklingen för att tala om att jag inte behöver nån hämtning med bil eftersom jag har en cykel...... Fortfarande!!!!! Men det går inte!!!! Att ringa menar jag!!!! Mobilen bara avbryter alla samtal jag försöker mig på att ringa..... Så jag cyklar i ilfart hem och ringer härifrån!!! Men samtidigt är jag skitsur på Söders Sport så jag ringer Egons nere på stan;
"Kan ni reparera en cykel före sommarn nångång?"
"Före sommaren! (ett gott skratt) Om du kommer med den nu så är den klar på tisdag!!!!"
Så fort det bara gick åkte cykelstället fram och älsklingen körde ner mig och cykeln till Egons, och på tisdag har jag en mycket mera samarbetsvillig broms och växlar på min svarta fara!
SAmtidigt åkte vi förbi Telia och jag kunde använda ilskan över Söder Sport för att få ett nytt simkort (de hade tydligen bestämt sig för att idag var en bra dag att upphöra på). Så jag ska inte klaga.... En uppretad Tomta kan alltid använda sin ilska nån annanstans! 

9 kommentarer:

Stattinskan sa...

Man kanske skulle bli cykelreparatör ... de verkar ha fullt upp :-)
Svar: Tack för länken. Ska lägga den i favoriter och prova på senare - om jag törs ... som den tekniske idiot jag är ;-)
Gomorron

Roffe sa...

Du ska med ha en skön Valborg.kram

Yvonne :-) sa...

Synd att du bor sååå långt bort! ha en bra dag! Kram! ♥

Anonym sa...

Ibland lönar det sig att bli arg. Tyvärr. Synd att det ska behövas, men det kan vara nog så effektivt :-)

Eva sa...

Ha en riktigt skön Valborg !!!!!

Anonym sa...

Sv: Här nere får vi vänta på eldarna till midsommarafton då dom eldar som galningar på stränderna. Det är förenat med en viss fara att gå ner då, eftersom dom smäller smällare högt och lågt. Men folklivet gör det värt risken
Klockan 24 (eller var det 22?) smäller dom av ett stort – kontrollerat – fyrverkeri och många hoppar då i havet och badar.
Ha en riktigt trevlig Valborg!

ansepanse sa...

hahaha - det är alltid bra när man kan använda sin ilska till något :D
en fin valborg till dig också - kramar

Anonym sa...

Vad bra att du fick lämna in cykeln. Till hösten är det så dags... ;) Kram

mary-ann sa...

vilket trevlig bemötande...not.tror jag hade bojkottat stället för all framtid! men tur att det finns andra som vet va service är :))