söndag 10 april 2011

Sockerdöden

Baksidestext;
Jag måste få prata med dig, Martin. Nu ska jag berätta det allra värsta.

Sexton år har gått sedan Kari Helene hittade sin lillebror liggande livlös på golvet. Tragedin avskrevs då som plötslig spädbarnsdöd. Nu får en vardaglig händelse Kari Helene att plötsligt minnas något helt annat. Något hon förträngt.

Polischefen Martin Egge är en gammal vän till familjen och den enda Kari Helene vågar avslöja allt för. Men kvällen före deras avtalade möte blir Martin påkörd av en bil och kort därefter dör han på sjukhuset.

Oslopolisens våldsrotel får därmed ett ovanligt krävande och uppmärksammat mordfall på sitt bord. Men inspektör Marian Dahle drabbas även personligen. Om det kommer fram hur nära hon och Martin stod varandra riskerar hon att flyttas bort från utredningen. I sin sorg sätter hon den egna karriären på spel, och lojaliteten till kriminalkommissarie Cato Isaksen och hela polisteamet på hårda prov.

Unni Lindell har gjordt det igen! Har suttit med mp3n i öronen hela dagen sedan tidigt i morse. Att Magnus Rosman läsaer gör ju inte boken sämre.... Lyssna på den!!!!!

1 kommentar:

MICKAN sa...

En talbok är väldigt rogivande att lyssna på. Det föredrar jag framför att läsa en bok. Har inte riktigt tid över för att läsa. Verkar vara en bra bok du lyssnat på också.