fredag 17 juni 2011

Ska bara förklaravarför jag var lite frånvarande igår...
Jo arbetsplatsen bjöd oss på tre rätters middag på Restaurang Hov. Kommer inte ihåg vad alla rätter hette, men gott var det!!!! Och trevligt!!!

Idag är en sån där dag igen när man måste bestämma sig för att våga vägra regnkläder eller ta med dom för säkerhets skull... Ska nog ta och investera i en dubblering så man kan ha en omgång på jobbet... Eller så blir de höst och skitväder morgon som kväll och då kan man bo i en omgång dygnen  runt.... Stora problem på en fredag. För det är FREDAG!!!!! Och de är inte en dag för tidigt.... Är snart klar med polon på lilla vovvetröjan så nu ska man till och läsa mönster.....
Ha en bra fredag där ute!

7 kommentarer:

Yvonne :-) sa...

Morn! Mysigt att jobbet bjöd det på trerätters.Det enda som jag också joggar runt med är dammsugaren.Ha en skön fredag! Morgonkram!

Skruttmärtha sa...

Kul att ha en sån mysig kväll med kneget.
Vi har shitväder här +13 och helmulet ser ut som det ska falla en massa droppar idag.
Ha en bra dag.
Kram från Gun-Britt

Mamma10 sa...

Lyx !!! Trerätters !!! Ja här blir det nog att bo i regnkläder ett tag...va in på smhis sida och kollade deras radarbilder...ingen kul syn......skönt att det är Fredag !!! Ha en bra dag Tomtan =)

Anonym sa...

Klart du ska ha med dig regnkläderna och skrämma bort regnet!
Mysigt att få sitta ner och bli serverad en god middag! Det kan inte bli för ofta om man blir bjuden. Ha det gott! Kram

ansepanse sa...

jag tycker att du ska investera i en uppsättning till att ha på jobbet för då behöver du aldrig fundera över det mer :)
kramar

Otaliga projekt sa...

Detsamma till dig och tack för kommentaren om min kofta. Här är det riktigt inneväder med fullständig spöregn. Sitter på balkongen under filt och stickar. Det är faktiskt rätt mysigt trots allt.
Sarah

diana sa...

Sådant är så trevligt :)