fredag 19 augusti 2011

Noll koll

Jag bara måste!!!!! Om ni läser så förstår ni.....

Superman är bara en seriefigur, har jag hört.... MEN.... I Odensala är han verklighet!

Skogens konung har ju alltid funnit.... Men få har sett honom. I Överberg är det lite annorlunda!

Nog är det förjä....... Kan inte folk tänka med insidan av huvvet för en gång skull!!!!!!

Näcken har vi ju alla hört talas om. Och att han koras i Hackås vart år är heller ingen nyhet.... Men Huldran???? VA vet vi om henne?

Utvecklingen har gått framåt sedan stenåldern. Fattigdomen har blivit bekämpad (ja ja vet att den är påväg tillbaka med stormsteg). Men Hallå!!!! Men de är klart han får väl göra som han vill!

Än finns det hopp för mänskligheten!

Men HALLÅ!!!!! Jag kunde ha talat om det GRATIS!!!!! De flesta hade kunnat talat om de GRATIS!!!!

Vi ä bäst Vi ä bäst Vi ä bäst!!!!! Som om de skulle va nån nyhet!
Var hit och fikade... JA de måste väl vara 6 år sedan... Gården är en riktig sevärdhet, fikat var gott, trevlig atmosfär. Allt bara positivt. Och så läser man i tidningarna att de inte fick fortsätta.... Men!!!!!! På 1700-talet hade de inte vår standard!!!!! Jag tror inte att de fika vi fick var speciellt hälsovådligt. Tyvärr tror jag att de vi äter på godkända restauranger är mycket farligare.... Men men... Nu finns det iaf hopp! Äntligen öppnas gården igen för allmänheten med alla kulturarv! Jag kommer att åka dit nästa sommar!!!!!


Det är inte bara Törnrosa som sover i tusen år!

Håller tummarna för att det blir en julbio i år med!

Men lugn polisen!!!! Vi är ett fredligt släkte!

OH! Jag måste ha läste tidningarna dåligt för det fanns ju massor av nyheter! Men nu är vi alla uppgraderade med de viktigaste händelserna!!!!

2 kommentarer:

Brunakullan sa...

NOLL KOLL det har politiker och forskare som är ett släkte för sig ;) ALLA begriper väl att mindre barngrupper betyder mindre buller!!! Samma sak är det med politikerna som TROR att alla äldre vill bo hemma i sina stugor och därför har dom lagt ner alla servicehus (egna lägenheter med personal dygnet runt. Men man får bo där även om man inte behöver hjälp.) I fjol när våra lokalpolitiker var med några hemt.grupper till deras gamlingar så kom dom på att alla INTE vill bo hemma. Bingo!!!!
Det kan ju också vem som helst begripa!!

Ha en trevlig helg!

ansepanse sa...

japp det var massor av nyheter det :)
kramar