onsdag 24 augusti 2011

Onsdag???

Hade torsdag hela dan igår men inte kom det hem nån älskling från Norge inte.... Har en känsla av att den här veckan  kommer att bli lång, mycket lång.... Har sovit oroligt inatt, många konstiga drömmar, inte hemska men konstiga... Ibland skulle jag verkligen vilja lyfta på locket och kolla hur ledningarna är kopplade.  Men... som sagt.... onsdag... Skattjagt, förhoppningsvis en massa sol och glada barn och glad personal. Och eftersom jag inte haft möjligheten att vara med på fritidsplaneringen så hoppas jag få lite inblick i hur det ser ut till hösten.... Får jag fortsätta med musikvanten.... eller.....7 kommentarer:

Aurora sa...

Då håller jag tummarna på att du får "behålla" musiken i höst. Kram

Yvonne :-) sa...

God morgon! Ja det blir en lång vecka för dej med 8 dagar...Om sin framtid kan man inte veta exakt.Ja att drabbas av den sjukdom är inget man önskar sig.. Ha en bra dag! Morgonkram!

Stattinskan sa...

Det skulle jag sannerligen också behöva göra - ja, alltsp kyfta på locket och kolla ledningarna. I natt hade jag en ganska udda dröm må jag säga :-)
Gomorron

Iris Erlingsdottir sa...

Jag håller med.......låååång vecka det här !! Men ha en bra onsdag i alla fall :) Kram

Otaliga projekt sa...

Jag har missat några av dina inlägg, de har inte dykt upp på bloglovin. Det är väl ytterligare ett tecken på att jag ska ta mig tiden och regga oss som "riktiga" följare.
Men nu har jag kollat ikapp. Du vet att jag om någon har förståelse för att börja nya projekt. Heja!

Brunakullan sa...

Jag drömmer också konstiga drömmar.
Hoppas du får fortsätta med musikvanten. Håller både tummar och tår.

ansepanse sa...

man kan ju undra hur man kan drömma allt konstigt
hoppas att du får fortsätta med musikvanten
kramar