onsdag 10 augusti 2011

Uppdatering och mera sommaren som gått

På nått underligt sätt tog jag mig upp på cykeln och jag tog mig även av den när jag kom fram till skolan!!!! Väl framm såg en av mina jobbarkompisar genast hur det stod till och ilade hem efter Thailändskt liniment! Sedan bad jag snällt att få jobba med kompisen som bara vill gå hela tiden (istället för 2 meters tonåringar som tvärkastar sig ner på golvet så att personalen får ont i ryggen). På en av alla dagens promenader ringde jag till Osteopat Eva Myhr och jag fick komma dit klocka 5. Allt gående + linimentet mjukade upp mig så när klockan började närma sig 5 kände jag mig riktigt kurant.... Men Eva hittade både det ena och det andra och imorgon kommer jag att ha en ordentlig träningsvärk i alla ryggmuskler + nacke.... Men det är det värt för jag vet ju att det blir bra sen! Men nu ska här styrketränas för det här ska inte få hända igen! Och det ska inte stickas nått mer denna månad!
Så i helgen när YS ska skjutsa sin mor till Uggen med sitt alldeles nya körkort kommer jag inte ha nån bilstickning (bok går bort för jag blir så åksjuk). Utan den blir promenader med kameran!!!!! Så istället för ett par strumpor får ni se ännu mera härliga bilder från Härliga Härjedalen!!!!!! Bra va?!?!?!
Och på tal om bilder!!!!!! Här kommer musik av Peder Persson från bygdespelet Brudkronan och massor av bilder från Uggen!!!!!!!! Kul va?!?!?!?

3 kommentarer:

ansepanse sa...

åh vad mycket vackert du visar i bildspelet, nu får du fortsätta att ta fina bilder istället då och vara försiktig med dig själv
kramar

Skruttmärtha sa...

Var rädd om dej.
Hoppas du kan låta bli stickor och garn. Även virkning.
Tub-snurrestrumpor är kul att sticka. Barnbarnen önskar sej såna är inga småungar längre så det blir stora strumpor att sticka.
Kramar

Kerstin sa...

Fick kolla var osteopat är för något. Verkar intressant. Jag går regelbundet till en kiroprakter som hjälpt mig med min allergi. Skönt när man hittar något som funkar. Ha det så bra i Uggen. Jag åker ut till vår ö i morgon.