tisdag 30 augusti 2011

Tisdagen fortsatte....

 Musikvanten blev idag Musikvantarna.... Musikvandringen har förut varit så att eleverna har letat efter instrument, och vid instrumentet har det funnits ett sångkort. Sedan för att få leta vidare har alla varit tvungna att gå under fallskärmen. Idag var det inga instrument ute (förutom Ukulelen) utan vantar... Och i vantarna fanns det sångkort. Sedan var det fallskärmen som vanligt (bara för att de är så uppskattat).
 Efter arbetsdagens slut tog jag mig en promenad ner på stan. Vandrade runt lite på Campusområdet och tittade på konst!
 Hade bara min värdelösa mobil, så bilderna är därefter.....
 Promenaden tog mig till biblioteket för att återlämna en bunt virkböcker..... Sedan blev det garnaffären... Jag skyller på mamma.... Hon ska sticka en sjal och behöver lite garn.... Och jag ska ju virka en krubba, så jag behöver ju åxå lite garn. + att restgarnet som jag krokar vantarna av börjar ta slut...
 Sen blev det bussen hem!
 Imorse på morgonpromenaden nådda jag ikapp en katt. Efter en stund närmade vi oss en korsning (gångvägskorning) och katten blev så tveksam. På varsin sida av korsningen satt ytterligare två kattor och bevakade varandra. Plötsligt tittar alla tre kattorna åt samma håll (och jag med) och därifrån kom ett rådjur i 130+moms efter gångvägen.
När rådjuret passerat gick kattorna sin väg (åt vart sitt håll).Jag börjar att bli lika duktig som Stattinskan på att fylla ett inlägg med ingenting!

3 kommentarer:

ansepanse sa...

duktig är du :) vilken ovanlig konst
kramar

Anonym sa...

Hahaha! Jag tycker att du - liksom Stattinskan - fyller era inlägg med en himla massa saker :-)

MICKAN sa...

Vilka häftiga statyer ni har därhemma.

Och hur gick det med rådjuret då? Hehehe ...