tisdag 18 oktober 2011

Å de är bara tisdag.....

Idag ska jag verkligen försöka att vara vaken längre än till 20.00.... Men det kommer att bli hårdförhandlat! Och om man ska gå efter intilliggande lista så är det imåra som jag verkligen ska jobba.....och ha gitarrkurs (troligtvis sista) och viktutmana (måste ta ut pengar till böterna, för den här veckan kan det inte ha gått bra.....)
Men nu är det soffan och MittNytt som hägrar + en kopp Yogite och lite hälstickning.

Ses nåndag!

7 kommentarer:

Brunakullan sa...

Jag är också trött. Har fullt sjå att hålla mig vaken.
MittNytt - det saknar jag. Vi hade det "förr". Då fick man reda på vad som hände hos er också.Nu när vi har GävleDala får vi reda på vad som händer i gävelborg-, Gästrikland och Hälsingland förutom Dalarna såklart.Inte lika intressant för min del ;)

Yvonne ♥ sa...

Nej Det var inte vackert gjort av Hasse Andersson.. Vi får se om han kommer nästa gång . Sånggruppen skulle kanske öva in sången änglahund för säkerhets skull..Stickar du bara hälar? Kram!

Mamma10 sa...

Inte får du böta =))) Du klarar det tror jag =)) Ha en skön Tisdagskväller =)

Otaliga projekt sa...

Idag har jag varit på biblan (igen) och gjort rent hus på en del författare. Framförallt ett flertal som du har skrivit om. Det ska bli spännande att läsa/lyssna till en ny författare.

Ellis sa...

Den skulle man ha på jobbet undra vad chefen sa då! =)
Attans, jag trodde inte att du skulle märka det! =)
Kram Elenor

ansepanse sa...

sitter du och stickar så somnar du kanske inte
Sv: vad häftigt, så det fanns alltså snökedjor till cyklar på 30-talet
kramar

amacasa sa...

Jadu... Dom två senaste veckorna har inte varit nådiga för mig när det gäller matintag... Vågen kommer att explodera eller nåt när jag kommer hem.
Men det får det vara värt!
:-)